Kindercoaching

Soms zitten kinderen (even) niet lekker in hun vel. Dit kan door omstandigheden ontstaan, maar het kan ook zijn dat jouw kind al langere tijd niet goed in zijn vel zit. Als ouder wil je je kind het liefst gelukkig zien en zien stralen! Ik zorg er samen met jou en je kind voor dat je kind zich weer verder kan ontwikkelen op de manier die goed voor hem is.

Lees meer…

Pubercoaching

Het lijkt zo kort geleden dat je hem (of haar)  in slaap wiegde en voor het eerst naar de basisschool bracht. Dat kleine koppie met vragende ogen, volledig van jou afhankelijk.
En opeens is je kind een (bijna) puber. Je zet alle zeilen bij om je aan te passen aan deze leeftijdsfase, je toont interesse, stelt grenzen, probeert te begrijpen waar je kind mee bezig is. Maar plotseling voel je dat het niet meer zo makkelijk gaat als voorheen.

Lees meer…

Oudercoaching | opvoedcoaching

Doe je je uiterste best en heb je tegelijkertijd het gevoel dat het anders kan of moet? Als je kinderen krijgt, zit daar geen gebruiksaanwijzing bij. Je krijgt te maken met het gedrag en de gevoelens van je kind en je wordt geconfronteerd met wat dat bij jou oproept. Kinderen spiegelen in hun gedrag wat er in hun ouders leeft. Daarmee zijn kinderen de meest doeltreffende spiegel die je maar voorgehouden kunt krijgen.

Lees meer…