Kindercoaching

Soms zitten kinderen (even) niet lekker in hun vel. Dit kan door omstandigheden ontstaan, maar het kan ook zijn dat jouw kind al langere tijd niet goed in zijn vel zit. Als ouder wil je je kind het liefst gelukkig zien en zien stralen! Ik geef jullie (praktische) handvatten die je samen kunt inzetten, zodat je kind zich weer op een gezonde manier verder kan ontwikkelen.

Lees meer…

JongerencoacHing

Het mooiste wat je kunt zijn, is jezelf! Soms begrijp je jezelf even niet zo goed of heb je het gevoel dat je ouders, je vrienden of leraren je niet begrijpen. Je kunt ook onzeker worden en een negatief zelfbeeld ontwikkelen. Of je merkt dat dingen die eerst vanzelf gingen, nu meer moeite kosten of niet meer lukken.

Lees meer…

Oudercoaching | opvoedcoaching

Doe je je uiterste best en heb je tegelijkertijd het gevoel dat het anders kan of moet? Als je kinderen krijgt, zit daar geen gebruiksaanwijzing bij. Je krijgt te maken met het gedrag en de gevoelens van je kind en je wordt geconfronteerd met wat dat bij jou oproept. Kinderen spiegelen in hun gedrag wat er in hun ouders leeft. Daarmee zijn kinderen de meest doeltreffende spiegel die je maar voorgehouden kunt krijgen.

Lees meer…