BIJ ANNE Coaching biedt op dit moment drie soorten trainingen aan: Ik Leer Leren training, Weerbaar communiceren voor pubers en de Rots en Watertraining.

Ik leer leren training

Ik Leer Leren is een training, in groepsverband of individueel, voor kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunnen leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.

Lees meer..

weerbaar communiceren voor pubers

De training Weerbaar communiceren voor pubers is een training waarin jouw puber leert om op een elegante manier zijn zin te krijgen bij ouders, leraren, vrienden en indien van toepassing op het werk. Op welke manier kun je het beste communiceren als je wilt dat anderen je goed begrijpen en rekening met je houden? Dat leren pubers in deze training.

Lees meer…

Rots en watertraining

Rots en Water is een psycho-fysieke sociale competentietraining voor jongens en meisjes. Dit betekent dat er door middel van lichamelijke oefeningen fysieke, mentale en sociale vaardigheden worden aangeleerd. De kracht van de training is dat kinderen van en met elkaar leren.

Lees meer…