Ik ben Anne van Wageningen (1981), pedagogisch hulpverlener en specialistisch coach voor jongeren en ouders. 

  Ik beleef het leven intens en emotioneel. Ik voel tussen de regels door, ik zie alles om me heen en ik zoek diepe verbindingen in (vriendschaps)relaties. Ik voel feilloos aan wat de sfeer is en hoe iemand anders zich voelt. 

   Ik ben duidelijk, eerlijk en liefdevol direct in mijn communicatie. Ik draai niet om de hete brei heen en daar heb je voordeel van. Des te sneller kunnen we richting resultaat.

   Ik ben open, eerlijk, kritisch en heb oog voor detail.

   Ik ben intuïtief sterk, wat tijdens de trajecten goed van pas komt. Ik zie in de eerste sessie wat het onderliggende probleem is. En ik zorg dat je kind en jij dat ook zien.

   Ik ben loyaal en betrouwbaar. Ik doe altijd wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Zo weet je wat je aan me hebt.

   Ik ben moeder van een zoon en twee dochters

   Ik heb een liefde voor Italië

♥.  Ik mag eigenlijk wel wat meer tijd voor mezelf nemen

   Ik ben fan van familieopstellingen en hypnotherapie. Zo bijzonder wat er aan onderliggende zaken zichtbaar wordt en snel kan worden opgelost.

  Ik heb na de Havo HBO-SPH gestudeerd en daarna een reeks bijscholingen en opleidingen om mezelf te blijven ontwikkelen. Onder andere: Emotional Freedom Techniques (EFT, zusje van EMDR), systemisch opstellen, ouder- en kindcoaching, Kinderbrein en bewegen (reflexintegratie), Ik Leer Leren, Rots en Water, speltherapie en Weerbaar communiceren voor pubers, KIE (Kind in Evenwicht) en Kinderhypnotherapie.

  Ik heb 15 jaar werkervaring als jeugdzorgprofessional en als docent in het voortgezet onderwijs.

  Dit alles hierboven neem ik mee in mijn werk als coach, zodat je de beste versie van mij krijgt. Ik zorg goed voor je kind en voor jou en geef waar nodig ook een liefdevolle schop in de juiste richting. Geloof me, dat is soms echt nodig en ook erg fijn.

 

Maak een afspraak met mij