Luisteren naar wat je kind over jouw leven te vertellen heeft

Doe je ontzettend je best en heb je tegelijkertijd het gevoel dat het anders kan of moet? Wil je de beste versie van jezelf zijn in je ouderschap?
Als je kinderen krijgt, zit daar geen gebruiksaanwijzing bij. Je krijgt te maken met het gedrag en de gevoelens van je kind en je wordt geconfronteerd met wat dat bij jou oproept. Kinderen spiegelen in hun gedrag wat er in hun ouders leeft. Daarmee zijn kinderen de meest doeltreffende (maar niet altijd de makkelijkste!) spiegel die je maar voorgehouden kunt krijgen. 

Onderliggende gevoelens

Het gedrag van kinderen is altijd een uiting van onderliggende behoeften en emoties. Ik ontdek samen met jou wat het gedrag van je kind jou vertelt. Doordat je inzicht krijgt in wat je kind bedoelt te zeggen met zijn gedrag, kan je er anders mee leren omgaan. Ik bekijk de hulpvraag ook altijd systemisch. Vaak zitten er in het familiesysteem bepaalde patronen die doorbroken willen worden. Ik help je deze patronen te doorzien en achter je te laten wat nodig is. Ook problemen die jij in je leven bent tegengekomen, kunnen onbewust een grotere rol in het gedrag van je kind spelen dan je misschien denkt.

Door middel van de exclusieve combinatie van coaching en hypnotherapie lossen we (onderbewuste) belemmeringen op bij jou als ouder.  Hierdoor los je op wat nodig is, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind. Je kind lift hierop mee. Hypnotherapie wordt ingezet bij bijvoorbeeld:

  • negatieve gebeurtenissen tijdens de zwangerschap, bevalling of in de periode daarna
  • angsten
  • belemmerende overtuigingen en patronen
  • negatieve emoties die bij je worden opgeroepen door het gedrag van je kind
  • trauma’s 


Wat levert een coachingstraject je aan transformatie op?

  je ontdekt de gebruiksaanwijzing van je kind
 inzicht in je eigen onderliggende behoeften en emoties
 verwerken van eventuele onderbewuste negatieve ervaringen en/of trauma’s
 je kunt regelmaat en structuur in je gezin aanbrengen
 praktische tips in de opvoeding
 effectief communiceren met je kind
 het verminderen van strijd en conflicten
 je voelt je in je kracht staan als ouder en kunt de leiding nemen in de opvoeding
 meer ontspanning en gezelligheid in huis

 

Mijn ogen zijn geopend. Wat een mooie inzichten heb ik gekregen over mezelf en mijn kinderen. Er is een enorme rust neergedaald in mij en in ons gezin.
– moeder van twee dochters van 6 en 3 

 

Ja, dit wil ik!