Je bent goed zoals je bent!

En het mooiste wat je kunt zijn, is jezelf! Soms begrijp je jezelf even niet zo goed of heb je het gevoel dat je ouders, je vrienden of leraren je niet begrijpen. Je kunt ook onzeker worden en een negatief zelfbeeld ontwikkelen. Of je merkt dat dingen die eerst vanzelf gingen, nu meer moeite kosten of niet meer lukken.

Wat kun je verwachten van jongerencoaching?

In een coachingstraject help ik je met inzicht krijgen in jezelf. Ook help ik je antwoord te vinden op vragen als: hoe zorg ik dat ik weer lekker in mijn vel zit?  Hoe kan ik ervoor zorgen dat anderen mij goed begrijpen? Hoe kan ik omgaan met wat ik lastig vind?
Heb je moeite met met dingen in jezelf, op school, in contact met vriend(inn)en en/of je ouders en wil je dat veranderen? Wil je jezelf beter leren kennen en goed in je vel zitten? Of heb je gewoon behoefte om eens met een andere volwassene te praten of advies te vragen? Je bent bij mij van harte welkom! Na een aantal sessies, of misschien al na 1, loop je krachtig, met zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfgevonden oplossingen mijn praktijk uit.

Je kunt ook deelnemen aan de training Weerbaar communiceren voor pubers  In deze training leer je hoe je op een elegante manier duidelijk kunt maken wat je wilt bij je ouders, vrienden of leraren.

Voor ouders

Je wilt je kind het liefst begrijpen en accepteren zoals het is. Je merkt dat je kind vanaf de puberteit in rap tempo aan het veranderen is: het heeft een groter wordende behoefte aan zelfstandigheid en ontwikkelt eigen normen en waarden. Ook kan je kind onzeker worden en tegen allerlei problemen aanlopen. Dat vraagt om aanpassingsvermogen vanuit jou als ouder en ook een nieuwe kijk op situaties. Bij een nieuwe kijk hoort vaak ook een nieuwe aanpak.
Komen jullie er niet helemaal uit? Opnieuw op elkaar afstemmen is ook een hele klus! Ik kan jullie helpen weer echt contact en verbinding met elkaar te maken. Hierdoor zal je je kind beter begrijpen en kun je gaan samenwerken met je kind, waardoor de sfeer in huis zal verbeteren en er meer ontspanning is voor iedereen in het gezin.

Plan vandaag nog een gratis telefonisch kennismakingsgesprek als je benieuwd bent wat ik voor jullie kan betekenen.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek!

.Je kind kan ook deelnemen aan de Rots en Watertraining of (vanaf 10 jaar) aan de Ik Leer Leren training en de training Weerbaar communiceren voor pubers!