Je kind snel sterk en lekker in zijn vel! 

 

Het lijkt zo kort geleden dat je hem (of haar)  in slaap wiegde en voor het eerst naar de basisschool bracht. Dat kleine koppie met vragende ogen, volledig van jou afhankelijk.
En opeens is je kind een (bijna) puber. Je zet alle zeilen bij om je aan te passen aan deze leeftijdsfase, je toont interesse, stelt grenzen, probeert te begrijpen waar je kind mee bezig is en wat in hem leeft. Maar plotseling voel je dat het niet meer zo makkelijk gaat als voorheen. Je kind verandert: hij wordt zelfstandiger en begint een eigen leven te leiden. Je ziet dat hij ergens mee zit en dat het niet lekker loopt. Maar je hebt er geen grip meer op. Je wil je kind dolgraag helpen, maar je weet niet goed meer hoe. Het kan je onzeker, machteloos en verdrietig maken. Soms trek je het gedrag van je kind zelfs niet meer. Je voelt je tekortschieten als moeder, terwijl je al zoveel hebt geprobeerd. Dit wil je niet!

Je wil je kind gelukkig zien, met stralende ogen. Dat hij zoveel mogelijk dagen ontspannen opstaat en de dag ook zo doorkomt. Je wil het goede contact terug en je wil weten wat je kan doen om er voor je kind te zijn. Zodat je je kind kan helpen waar hij je maar nodig heeft. Dat jullie samen oplossingen kunnen vinden voor welk probleem dan ook. Dat je de grip weer terugkrijgt op de band met je kind en dat je kind weer lekker en sterk in zijn vel zit. En dat jij weer vertrouwen hebt in jezelf als ouder.

Wat is het resultaat van het coachingstraject?

Als je kind met mij aan de slag gaat, zorg ik ervoor dat hij binnen no time weer lekker in zijn vel zit. Dat zijn ogen weer gaan stralen en de levenslust te zien is. Ik laat de donkere wolken wegdrijven zodat de zon tevoorschijn komt. Ik leer hem wat hij kan doen om een gelukkig leven te leiden. Dat hij een drive voelt om het beste uit zichzelf te halen. Dat hij kan omgaan met moeilijke gevoelens en situaties en dat hij keuzes maakt die goed zijn voor hem. Dat is toch goud waard?

Ik zorg er ook voor dat jij als ouder je kind beter begrijpt en je leert samenwerken met je kind. De sfeer in huis zal direct verbeteren en er is meer ontspanning voor iedereen in het gezin. Voor meer informatie over ouder-en opvoedcoaching, klik hier.

 

Wil je binnen nu en een paar maanden een blij kind? Plan dan vandaag nog een gratis inzichtsessie via Skype of telefoon en ontvang 3 waardevolle tips! 

Ja, ik wil een gratis inzichtsessie!

Of boek meteen een traject zodat je zeker weet dat ik je kind en jou binnen heel korte tijd kan helpen! 

.Je kind kan ook deelnemen aan de Ik Leer Leren training. In 5 bijeenkomsten leert je kind zijn eigen leerstijl, en krijgt massa’s tips hoe hij deze kan gebruiken bij het leren en maken van huiswerk. Ook omgaan met faalangst, concentratie, motivatie, plannen en organiseren komen uitgebreid aan bod. Na deze training is je kind voor de rest van zijn school- en studietijd verzekerd van succes!